Relatie coaching

Een relatie is als een tuin die onderhouden moet worden. Wacht niet tot het onkruid je prachtige borders heeft overwoekerd, maar investeer erin, liefst terwijl de zon schijnt. De meeste koppels komen te laat bij een relatietherapeut; dan heeft één van beiden de keuze al gemaakt, maar willen ze graag kunnen zeggen dat ze er echt alles aan gedaan hebben.

  • Relatie APK

    John en Julie Gottman hebben ruim 30 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat wél werkt in relaties (wat onderscheidt de “Masters” van de “Disasters”?). De resultaten hiervan hebben ze verwerkt in een Relatie check-up en een aantal hele concrete tools waarin ik een certificering heb om ze te mogen toepassen. Ben je nieuwsgierig wat de sterke punten van jullie relatie zijn en wat mogelijke valkuilen zijn? De kosten van de Relatie APK inclusief een korte intake en uitgebreide terugkoppeling van 1,5 tot 2 uur zijn 350 euro exclusief BTW.

  • Working Parents

    Ik weet er alles van, als full time werkende moeder van vier kinderen (’04, ’05, ’07 en ’09). Het combineren van werk, ambitieuze carriere doelen en het ouderschap kan uitputtend zijn. Mijn relatiecoaching is er op gericht om met elkaar in verbinding te blijven in alle fasen van het leven. Speciaal voor jonge stellen die hun eerste kind verwachten of net hebben gekregen heb ik een online training ontwikkeld om zich ook op dit deel van het ouderschap optimaal voor te bereiden. De kosten van deze training zijn 300 euro per koppel.

  • (EFT) Relatietherapie

    Zitten jullie als koppel in zwaar weer? Met mijn resultaatgerichte aanpak help ik jullie lastige thema’s door te werken als vreemdgaan, seksuele problematiek, burn-out, ernstige ziekte en rouw. Ik werk op absolute basis van vertrouwelijkheid, dit begint al bij het inwinnen van informatie. Ik ben gevorderde EFT therapeut en werk systemisch. Dat betekent, dat ik kijk naar wat er tússen jullie gebeurt (niemand krijgt de schuld) én naar welke rol jullie systeem van herkomst hier bij heeft. Deze lens helpt om patronen te doorbreken. Ik lever altijd maatwerk en kijk wat er nodig is om jullie verder te helpen. Vaak gebruik ik een familie opstelling om in hele korte tijd dieper inzicht te krijgen en altijd train ik jullie communicatievaardigheden. De zeer succesvolle Emotional Focused Therapy ontwikkeld door Sue Johnson kijkt naar problemen in relaties met de hechtingsbril. Het boek “Houd me vast” van Sue Johnson is een aanrader voor stellen die zelf aan de slag willen met meer inzicht opdoen over hun destructieve patronen. Ik ben getraind door Esther Perel, en Gottman gecertificeerd level I en II. Ook gebruik ik de Geweldloze communicatie als basis. Het uurtarief voor Relatietherapie is 150 euro per uur, exclusief btw. Sessies duren 1,5 tot 2 uur. Elke week heb ik een dagdeel beschikbaar voor koppels die om wat voor reden dan ook zich dit tarief niet kunnen veroorloven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het eerste intakegesprek bereken ik alleen als jullie besluiten een vervolgtraject in te gaan met mij. Dus mocht er toch geen klik zijn, dan kost het jullie alleen je tijd als investering.

meer informatie