Individuele coaching

Wat wil je graag leren of ontwikkelen en waar sta je nu?

Mijn eerste prioriteit is je ontwikkelvraag goed helder te krijgen. Vervolgens kijken we samen naar welk traject het beste bij jou past. Soms past het afnemen van een Myers Briggs Type Indicator persoonlijkheidstest of de Belbin teamrolmanagement test heel goed in het verkrijgen van meer inzicht. Ik werk elke sessie met de vraag die jij op dat moment wil inbrengen. Mocht dat iets heel anders zijn dan je ontwikkelvraag, dan houd ik je die spiegel voor. Tussentijds geef ik je reflectie opdrachten mee. De meeste cliënten kunnen na een sessie of vijf, zes weer zelf verder met het geleerde in praktijk brengen.

 • Leiderschapsontwikkeling

  Begin je net met leidinggeven of loop je vast in je leidinggevende rol? Ik reik je concrete tools aan waar je mee verder kunt. We werken met casuïstiek die je zelf inbrengt. Soms doen we een kort rollenspelletje.

 • Balans werk/privé

  Heb je burn-out en stress klachten? Ben je ambitieus maar is het soms een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden? We kijken naar je energiemanagement, je mindset en je support systeem.  Soms verwijs ik je door voor aanvullende behandeling naar een van mijn collega’s die reiki massages geven of lichaamsgerichte psychotherapie.
  Ik vind het erg leuk om te werken met jonge ouders die in de tropenjaren van het leven zitten.

 • Young Professionals

  Ooit was ik er zelf één 😉 Sta jij aan het begin van je loopbaan en wil je je persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Ik heb heel veel tools voor je. We werken met de vragen die voor jou prangend zijn. Misschien wil je een salaris onderhandeling oefenen, of een feedback gesprek met een collega. Ik leer je wat ik zelf had willen weten 20 jaar geleden!